Gordijnen en vitrage in Groningen | Van Weerden en Bos

Op zoek advies voor prachtige gordijnen of vitrages in Groningen? Wij van Van Weerden en Bos helpen u graag. Gordijnen en vitrages zijn in verschillende varianten, kleuren en formaten leverbaar, er is dus voor elke wens en behoefte een prachtig gordijn of vitrage beschikbaar. Echter is deze zoektocht niet altijd even makkelijk. Gelukkig barsten wij van de ervaring en weten wij precies hoe wij u kunnen helpen.

Van Weerden en Bos richt al jarenlang woningen in met onwijs veel passie en ervaring. Ook voor u kunnen uw woning inrichten, hierbij zijn gordijnen en/of vitrages natuurlijk niet te missen. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen beteken? Neem dan gerust contact op en we beantwoorden al uw vragen en geven uw advies op maat.

Gordijnen, vitrages of inbetweens?

Wanneer u gordijnen in uw huis wilt is het uiteraard verstandig om eerst te bedenken wat voor functie de gordijnen moeten hebben. ‘’Zijn alle gordijnen dan niet hetzelfde?’’ hoor ik u nu denken. Het antwoord daarop is nee, eigenlijk niet. Gordijnen zijn namelijk in te delen in 3 verschillende soorten. Elke soort met zijn eigen voordelen, nadelen en functies. Deze 3 soorten zijn: gordijnen, vitrages en inbetweens.

Iedereen weet wel ongeveer wat een gordijn is. Hier willen wij dan ook niet te lang bij stil staan. Een gordijn is een stuk stof dat wordt gebruikt om bijvoorbeeld iets af te schermen of te verbergen. Dit kan zijn voor privacy-redenen, voor lichtinval of voor bijvoorbeeld isolatie redenen. Gordijnen zijn vaak ook een dikke lap stof en vrijwel niet doorheen te kijken. Maar wat als u wel een gordijn wilt hebben voor bijvoorbeeld privacy, maar u wel nog zonlicht in uw huis wilt? 

Dan komen we uit bij een vitrage. Een vitrage, ook wel glasgordijnen genoemd, is in feite een dun gordijn dat licht tempert. Echter kan er niet doorheen gekeken worden. Het komt vaak voor dat gordijnen in combinatie met een vitrage wordt gekocht.

Tot slot dan de inbetween gordijnen. Inbetweens zitten, eigenlijk zoals de naam al verklapt, tussen gordijnen en vitrage in. Maar wanneer kiest u dan voor inbetweens? Een voordeel van inbetweens is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar mensen van buiten niet naar binnen.

Gordijnen, vitrages of inbetweens? Wij adviseren u graag met deze lastige keuze. Neem nu contact op of vul het formulier in en we maken uw dromen waar!

Advies voor uw gordijnen in Groningen

Van Weerden en Bos adviseert al jarenlang voor woninginrichting. Denk hierbij aan advies over figuratie, kleurgebruik en indeling. Van Weerden en Bos heeft al advies geleverd aan vele verschillende bedrijven en instellingen, en voor vele bedrijven hebben wij ons advies ook zelf doorgevoerd. Bij ons bent u dus in veilige handen. Advies nodig voor uw gordijnen? Neem dan nu contact op en we bespreken uw wensen.

Weerden en Bos Groningen helpt met uw interieur | Groningen

Wilt u zelf ook advies op maat? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met van Weerden en Bos. Gebruik het afspraakformulier rechts om direct in contact met van Weerden en Bos te komen. Ook voor uw woninginrichting kunt u het formulier gebruiken. Wanneer u besluit om in zee te gaan met van Weeren en Bos kunt u altijd genieten van onze snelle levering, onze goede service en concurrerende prijzen. Van Weerden & Bos uit Groningen denkt met u mee en geeft uitstraling aan uw woning. Ons doel? Uw wens zo goed mogelijk naar voren laten komen.
 

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Tel. 06-21231974


Email: info@vanweerdenenbos.nl

 

Uw bedrijf of woning laten inrichten door een specialist met jarenlange ervaring.

 
Tel: 06 - 2123 1974
E-mail: info@vanweerdenenbos.nl

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos