Waarom een marmoleum vloer? | Marmoleum Groningen

Marmoleum vloer laten leggen door van Weerden en Bos Groningen

Tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten vloeren, wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste vloer. Marmoleum is een sterk en slijtvast product, hierdoor is het geschikt voor vele bedrijven en woningen. Het is mooi, duurzaam en praktisch! Van Weerden en Bos legt de mooiste marmoleum vloeren in de provincie Groningen. Vul snel het contactformulier rechts in en bespreek de mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van een marmoleum vloer:

Wat zijn de nadelen van een marmoleum vloer:

Er zijn twee nadelen te noemen voor een marmoleum vloer. Het eerste nadeel is dat het moeilijk is om zelf te leggen. Maar wij vinden het geen probleem om voor u de vloer te leggen. Zo nemen wij al het werk uit uw handen. Daarnaast is een marmoleum vloer duurder dan een aantal andere vloeren. Wel weet u zeker dat u een vloer heeft met écht goede kwaliteit. Dat in combinatie met onze service en vakmanschap kan er niet veel misgaan.

Van Weerden en Bos Groningen voor al uw vloeren

Wij hebben ondertussen al jarenlange ervaring in projectontwikkeling. Dus ook veel ervaring met het leggen van marmoleum vloeren in Groningen en omgeving. Wij werken voor opdrachtgevers maar ook samen met aannemers en architecten. Samen met u halen wij graag het maximale uit uw werk- en woninginrichting.

Marmoleum tapijttegels in Groningen

Marmoleum is niet alleen populair voor projectinrichting, maar wordt door zijn moderne uiterlijk ook vaak toegepast in woningen! Houdt u ook wel van een moderne vloer? We komen graag bij u langs voor het plaatsen van een stijlvolle marmoleum vloer in Groningen en omgeving.

Enthousiast? Neem dan snel contact op!

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over onze marmoleum vloeren? Of wilt u graag meer informatie hebben rubberen vloeren, tapijttegels of projectvinyl? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Van Weerden en Bos Groningen helpt u graag, zowel met vragen als met uw vloer en interieur!

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Tel. 06-21231974


Email: info@vanweerdenenbos.nl

 

Uw bedrijf of woning laten inrichten door een specialist met jarenlange ervaring.

 
Tel: 06 - 2123 1974
E-mail: info@vanweerdenenbos.nl

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos