Projectvinyl bij van Weerden en Bos

Een projectvinyl vloer is er in vele soorten en maten. Bij van Weerden en bos heeft u veel keus, daarom geven wij u graag advies. We hebben al heel wat ervaring met woning en projectinrichting en denken dus graag met u mee. Neem snel contact met ons op door het formulier rechts in te vullen en laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat.

Projectvinyl vloer plaatsen

Het plaatsen hangt af van uw eisen en de ruimtes. Wanneer het geplaatst wordt in ruimtes waar vocht is, moeten de banen waterdicht worden gelast. De vloer kan akoestisch en slip-vast worden gemaakt. Kortom, er zijn veel mogelijkheden en het is dus belangrijk om te bedenken wat u wilt. Hier willen wij u ook graag bij helpen.

Projectvinyl in combinatie met vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in de vloer? Ook dan is een vinyl vloer geschikt. De warmteweerstand van een vinyl vloer is erg laag waardoor het goed de warmte doorlaat.

Vinyl-vloeren

Vinyl vloer combineren met een andere vloer

Een vinyl vloer kan ook gecombineerd worden met andere vloeren. Wel is het goed om rekening te houden met de dikte van beide vloeren zodat de overgang tussen de vloeren mooi verloopt. Het is dus afhankelijk van uw keuze voor welke twee (of meer) vloeren u wilt gaan.

De levensduur van vinyl

Dit hangt er natuurlijk van af hoe de vloer wordt gebruikt en onderhouden. Wanneer de vloer “normaal” gebruikt wordt dan kan de vloer zo’n 15 jaar mee gaan. Wanneer de vloer zeer intensief gebruikt of niet onderhouden wordt kan dit wat korter zijn. Als u nu denkt dat de vloer veel onderhoud nodig heeft dan kunnen wij u geruststellen, de vloer is onderhoudsvriendelijk.

Vraag een offerte aan

Bent u overtuigd van een vinyl vloer of wilt u eerst nog bepaalde vragen aan ons stellen?

Ga dan direct naar het contactformulier

 

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Tel. 06-21231974


Email: info@vanweerdenenbos.nl

 

Uw bedrijf of woning laten inrichten door een specialist met jarenlange ervaring.

 
Tel: 06 - 2123 1974
E-mail: info@vanweerdenenbos.nl

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos