Projectvinyl bij van Weerden en Bos

Een projectvinyl vloer is er in vele soorten en maten. Bij van Weerden en bos heeft u veel keus en helpen wij u graag met de beste keus.

Waar kan ik een vinyl vloer plaatsen

Om het te plaatsen hangt af van uw eisen en de ruimte. Het kan in ruimtes waar vocht is, dan moet de banen waterdicht worden gelast. De vloer kan akoestisch en slip vast worden gemaakt. Kortom het is belangrijk om te bedenken wat u wilt. Hier willen wij u ook graag bij helpen.

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in de vloer? Ook dan is een vinyl vloer geschikt. De warmteweerstand van een vinyl vloer is erg laag waardoor het goed de warmte doorlaat.

Vinyl vloer combineren met een andere vloer

Een vinyl vloer kan ook gecombineerd worden met andere vloeren. Wel is het goed om rekening te houden met de dikte van beide vloeren zodat de overgang tussen de vloeren mooi verloopt. Het is dus afhankelijk voor welke twee (of meer) vloeren u wilt gaan.

De levensduur van de vloer

Dit hangt er natuurlijk van af hoe u de vloer gebruikt en onderhoud. Wanneer de vloer “normaal” gebruikt wordt dan kan de vloer zo’n 15 jaar mee. Wanneer de vloer zeer intensief gebruikt wordt of niet onderhouden wordt dan kan dit wat korter zijn. Als u nu denkt dat de vloer veel onderhoud nodig heeft dan kunnen wij u gerust stellen, de vloer is onderhoudsvriendelijk.

Vraag een offerte aan

Bent u overtuigd van een vinyl vloer of wilt u eerst nog bepaalden vragen aan ons stellen? Vul dan het contactformulier aan de recht zijkant in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Fax: 0596-573935


Email: info@vanweerdenenbos.nl

Tel: 0596-573634

Uw bedrijf of woning laten inrichten door een specialist met jarenlange ervaring.

 
Tel: 0596-573634

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos