Rubberen vloeren

Rubberen vloeren bestaan al heel wat jaren. Het is een duurzame oplossing voor een vloer die soms wat heeft te verdragen. In onze projectinrichting is deze rubberen vloer een van de vele mogelijkheden. Er zijn legio voordelen met een rubberen vloer, die gelden natuurlijk ook voor een woninginrichting. Kies voor een rubberen vloer om die duurzame look te krijgen!

Veilig met rubber vloerbedekking

U zou misschien niet snel denken aan een rubberen vloer, maar het is wel dé ideale vloer als u op zoek bent naar een veilige en praktische vloer. Waarom? Allereerste is een rubberen vloer de veiligste vloerkeuze. Het heeft een brandvertragende werking, voorkomt uitglijden en daarnaast is rubber een zacht materiaal. Daarnaast is het bestendig tegen veel belasting. Het is dus een erg praktische vloer en om die reden ook de beste keuze zijn voor u!

Andere voordelen van rubber vloerbedekking

In de project- of woninginrichting die wij adviseren kunt u kiezen voor een rubberen vloerbedekking. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is vooral erg praktisch! De voordelen die het met zich meebrengt zijn als volgt:

​Laat uw rubberenvloer leggen door Van Weerden en Bos

Bij van Weerden en Bos hebben wij al jaren lang ervaring met vloeren leggen en projectontwikkeling. Hierbij hoort dus ook het leggen van rubberen vloeren. Dit doen wij in en rondom Groningen. Wij werken samen met veel verschillende opdrachtgevers, waaronder ook architecten en aannemers. Wil willen, samen met u, het beste resultaat halen en het maximale halen uit uw werk- en woninginrichting.

Neem contact met ons op

Ondanks dat het een voor de hand liggende keuze is voor de industriële bedrijven is het ook voor woninginrichting het waard om de opties te bekijken. De rubberen vloer is namelijk veilig voor kinderen en lekker warm aan de voeten! Heeft u meer vragen over projectinrichting? Neem dan contact op.

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Tel. 06-21231974


Email: info@vanweerdenenbos.nl

 

Uw bedrijf of woning laten inrichten door een specialist met jarenlange ervaring.

 
Tel: 06 - 2123 1974
E-mail: info@vanweerdenenbos.nl

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos