Rubberen vloeren

Rubberen vloeren bestaan al heel wat jaren. Het is een duurzame oplossing voor een vloer die soms wat heeft te verdragen. In onze projectinrichting is deze rubberen vloer een van de vele mogelijkheden. Er zijn legio voordelen met een rubberen vloer, die gelden natuurlijk ook voor een woninginrichting. Kies voor een rubberen vloer om die duurzame look te krijgen!

Rubberen vloerbedekking biedt voordelen

In de project- of woninginrichting die wij adviseren kunt u kiezen voor een rubberen vloerbedekking. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is vooral erg praktisch! De voordelen die het met zich meebrengt zijn als volgt:

​Laat uw rubberenvloer leggen door Van Weerden en Bos

Ondanks dat het een voor de hand liggende keuze is voor de industriële bedrijven is het ook voor woninginrichting het waard om de opties te bekijken. De rubberen vloer is namelijk veilig voor kinderen en lekker warm aan de voeten! Heeft u meer vragen over projectinrichting? Neem dan contact op.

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Fax: 0596-573935


Email: info@vanweerdenenbos.nl

Tel: 0596-573634

Uw bedrijf of woning laten inrichten door een specialist met jarenlange ervaring.

 
Tel: 0596-573634

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos