Projectinrichting Groningen

Jaren ervaring met projectinrichting in Groningen

Projectinrichting laat u doen door de specialisten van van Weerden en Bos uit Groningen. Onze werkzaamheden bestaan uit stoffeerwerkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan kantoren, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en scholen. Onze organisatie werkt direct voor opdrachtgevers, maar wij werken ook voor aannemers en architecten.

Projectinrichting Groningen

Weerden en Bos helpt graag met uw projectinrichting

Van Weerden en Bos uit Groningen is van vele markten thuis. Wij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met:

Staat waar u hulp bij nodig heeft hier niet tussen? U kunt altijd onze specialisten uit Groningen vragen of wij alsnog geschikt voor uw projectinrichting zijn. Vul direct het afspraakformulier aan de rechterkant van de pagina in of neem contact op.

Advies op maat voor uw projectinrichting

Van Weerden en Bos adviseert al jarenlang verschillende bedrijven voor hun projectinrichting. Denk hierbij aan advies over figuratie, kleurgebruik en indeling. Van Weerden en Bos heeft al advies geleverd voor projectinrichting aan vele verschillende bedrijven en instellingen. Daarnaast hebben wij ons advies ook zelf doorgevoerd bij vele bedrijven.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u zelf ook advies op maat? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met van Weerden en Bos. Gebruik het afspraakformulier rechts om direct in contact met van Weerden en Bos te komen. Ook voor uw projectinrichting kunt u het formulier gebruiken. Wanneer u besluit om in zee te gaan met van Weeren en Bos kunt u altijd genieten van onze snelle levering, onze goede service en concurrerende prijzen.

Van Weerden & Bos denkt met u mee en geeft uitstraling aan uw projectinrichting. We helpen u graag om het maximale rendement uit uw werk- en woningruimtes te halen. Ons doel? Uw wens zo goed mogelijk naar voren laten komen.

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Tel. 06-21231974


Email: info@vanweerdenenbos.nl

 

Maatwerk advies door specialisten voor uw projectinrichting

 
Tel: 06 - 2123 1974
E-mail: info@vanweerdenenbos.nl

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos