Woninginrichting Groningen bij van Weerden en Bos

Uw woning laten inrichten door van Weerden en Bos

Bij van Weerden en Bos richten wij al jarenlang woningen in met veel ervaring en passie. Ook voor u kunnen wij uw woning inrichten. Hierbij richt van Weerden en Bos zijn aandacht op het vakkundig aanleggen van vloerbedekking bij u thuis. Heeft u problemen met slechte vloeren? Of bijvoorbeeld niet vlakke vloeren? Van Weerden en Bos in Groningen is gespecialiseerd in deze problemen, en heeft voor u altijd de perfecte oplossing. Wij werken nauw met u samen om uw wensen uit te laten komen.

Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos

Weerden en bos interieur in Groningen

Voor de volgende zaken kunt u altijd bij van Weerden en Bos terecht:

Alles voor uw woning

Staat wat u wilt hier niet tussen? Maakt u zich geen zorgen. U kunt altijd bij van Weerden en Bos vragen of wij alsnog geschikt voor uw woninginrichting zijn. Neem contact op via onze contact pagina, of maak een afspraak.

Advies voor uw woninginrichting

Van Weerden en Bos adviseert al jarenlang voor woninginrichting. Denk hierbij aan advies over figuratie, kleurgebruik en indeling. Van Weerden en Bos heeft al advies geleverd aan vele verschillende bedrijven en instellingen, en voor vele bedrijven hebben wij ons advies ook zelf doorgevoerd.

Weerden en Bos Groningen helpt met uw interieur

Wilt u zelf ook advies op maat? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met van Weerden en Bos. Gebruik het afspraakformulier rechts om direct in contact met van Weerden en Bos te komen. Ook voor uw woninginrichting kunt u het formulier gebruiken. Wanneer u besluit om in zee te gaan met van Weeren en Bos kunt u altijd genieten van onze snelle levering, onze goede service en concurrerende prijzen.

Van Weerden & Bos uit Groningen denkt met u mee en geeft uitstraling aan uw woning. Ons doel? Uw wens zo goed mogelijk naar voren laten komen.

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Tel. 06-21231974


Email: info@vanweerdenenbos.nl

 

Uw woning laten inrichten door onze specialisten.

 
Tel: 06 - 2123 1974
E-mail: info@vanweerdenenbos.nl

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos