Projectinrichting & Woninginrichting Groningen

Dé specialist in Project- en Woninginrichting

Uw vertrek of kantoorruimte een nieuwe look geven? Uw woning anders inrichten? Op zoek naar een partner die professionele begeleiding biedt? Dan bent u bij Van Weerden & Bos aan het juiste adres.

Woning- en projectinrichting in Groningen

Uw idee omzetten in een ontwerp, advies en realisatie. Wij verzorgen stoffeer werkzaamheden als het gaat om tapijt, marmoleum, lamellen, jaloezieën, gordijnen en vitrages. Door ervaring, vakkennis en uitgebreid leveranciers netwerk, bieden wij u:

Projectinrichting

Ook voor aannemers en opdrachtgevers

In de loop der jaren opgebouwde ervaring helpt ons om u de beste projectinrichting te verschaffen. Dit omvat deskundig advies, het oplossen van mogelijke stofferingskwesties voor vloeren en ramen, en het leveren van de kwalitatief beste stofferingsmaterialen. Dit alles leveren wij zo snel mogelijk om u direct te kunnen helpen wanneer dat nodig is. 

Met een team van geroutineerde, flexibele en klantvriendelijke stoffeerders verzorgt Van Weerden & Bos gespecialiseerd de totaalinrichting voor:

Van Weerden & Bos denkt met u mee en geeft uitstraling aan uw projectinrichting. We helpen u graag om het maximale rendement uit uw werk- en woningruimtes te halen. Ons doel? Uw wens zo goed mogelijk naar voren laten komen.

Woninginrichting in omgeving Groningen

Vragen of advies nodig met betrekking tot project- en woninginrichting? Laat het ons weten, we helpen u graag. Vul gerust en vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in, of neem hier contact op.

Van Weerden en Bos

 

Contact

Van Weerden en Bos
 

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos

Industrieweg 10

9919 JE Loppersum

Tel. 06-21231974


Email: info@vanweerdenenbos.nl

 

Uw bedrijf of woning laten inrichten door een specialist met jarenlange ervaring.

 
Tel: 06 - 2123 1974
E-mail: info@vanweerdenenbos.nl

Maak een afspraak met van Weerden & Bos

•    Snelle levering •    Goede service •    Concurrerende prijzen
Project- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en BosProject- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Project- en Woninginrichting van Weerden en Bos
Telefoon Van Weerden en Bos